Cégünk már a kezdetektől fogva kiemelten ügyel termékeinek minőségére és megbízhatóságára, továbbá a jogszabályok és hatósági előírások pontos betartására. Üzleti sikereinket a megrendelők igényeinek fokozott figyelembevételével, az elkötelezett felső vezetés és a gondosan kiválasztott, megfelelően kiképzett munkatársak közös munkájával érjük el.

Minőségirányítási rendszerünket 1997-től folyamatosan tanúsíttatjuk.

Mind a dolomit kitermelése és feldolgozása, mind pedig a betontermékek gyártása területén tanúsítottan működtetjük az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert).

Az építési termékek aktuális európai jogi szabályozása (kezdetben a 89/106/EGK irányelv, jelenleg pedig az Európai Parlament és a Tanács 305/2011/EU Rendelete) szerinti üzemi gyártásellenőrzési rendszerünk megfelelőségének tanúsítása 2008-tól folyamatos

Az aszfaltokhoz, betonokhoz vagy feltöltésekhez alkalmas, MSZ EN szabványok szerinti zúzottkő termékeink mellett megtalálhatók olyan, speciálisnak tekinthető szemcsés keverékek is, melyekkel rendszeres külső vizsgálatokkal igazoltan elérhető az igen nagy teherbíró képesség és a nagyfokú vízzáróság (pl. SZK1 termék) vagy a nagy teherbírás melletti jó vízáteresztő képesség (pl. SZK2).

Hazánkban elsőként vezettük be 2011-ben a csúcsteljesítményű robottechnológiát az előregyártott betontermékek palettáján (csatolva 4 fotó a robottechnológiás gyártásról).

Közéleti-társadalmi szerepvállalásunkat igazolja, mind a vonatkozó hazai és európai szabványalkotásban, mind pedig az új műszaki ismeretek terjesztésében való aktív részvétel.

Kutatási és fejlesztési tevékenységünk során együttműködünk hazai műszaki egyetemekkel, tudományos intézetekkel, szobrászművészekkel, külföldi partnerekkel, hogy a társadalom figyelmét felhívjuk az ásványi alapú, környezetbarát, nagy tartósságú anyagok-termékek alkalmazására.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.